Kızılyaka Ortaokulu

Belgegeçer :
WEB https://kizilyakaortaokulu.meb.k12.tr
Adres : KIZILYAKA MAH. KÖY İÇİ SK. NO 618 ULA / MUĞLA
VİZYON : Biz, Atatürk’ün çizdiği çağdaş değerlere sahip,sosyal etkinlikleri olan, Türkçe’ yi doğru ve yerinde kullanan ve geleceğe daha başarılı nesiller yetiştiren bir okuluz.
MİSYON : İstiyoruz ki… Yetiştirdiğimiz öğrenciler, ileri yıllarda ilçenin gelişimine katkı sağlasın. İstiyoruz ki… Okulumuzdan araştıran, kendini her ortamda ifade edebilen, çağdaş, değerlere saygılı, olumlu kişilik özellikleri kazanmış bireyler yetişsin. İstiyoruz ki… Okulumuz, her yönden örnek bir okul olsun.
BAŞARILAR : 2012 Yılında yapılan SBS Sınavında 5 öğrencimiz Fen Lisesi´ne, pekçok öğrencimiz çeşitli Anadolu Liselerine yerleşmişlerdir.

Öğretim Şekli :Tekli
Saatler : Başlama: 08:45 Bitiş:15:05
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Muğla Garajından 45 dakikada bir kalkan Kızılyaka-Karabörtlen dolmuşları ile ulaşım sağlanmaktadır. Okulumuz Muğla-Köyceğiz-Fethiye karayolu üzerinde olduğundan dolayı çevre ilçelere ulaşım sorunu yoktur.
Yerleşim Yeri : Kızılyaka, Muğla-Ula ilçesine bağlı yaklaşık 2 bin nüfusa sahip bir köydür.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 40 km. İlçe Merkezine 25 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :